Leo Beenhakker
Rozpoczęte przez poool, May 09 2009 15:41
8 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 May 2009 - 15:41
Dużo ostatnio się mówi o zwolnieniu Holendra. O jego konflikcie z Piechniczkiem, o pracy w Feeyenordzie. Jaki jest Wasz stosunek do niego? Moim zdaniem powinno się go zwolnić, chociażby za jego błędy personalne (Wichniarek w Bundeslidze brama za bramą- w reprezentacji Zahorski który ma tyle goli co obrońcy).
Uzasadnijcie swój wybór, oraz jesteście na tak, napiszcie kogo byście chcieli na stanowisku selekcjonera.
Uzasadnijcie swój wybór, oraz jesteście na tak, napiszcie kogo byście chcieli na stanowisku selekcjonera.
Napisany 09 May 2009 - 16:01
Ja jestem za zwolnieniem Benhakera i danie na jego miejsce Smude. Jest to trener z charyzma i pomyslem na gre, ma on swoj styl gry ale jak widzimy sprawdza sie to (chocby w Lechu)
Napisany 09 May 2009 - 16:25
jestem na TAK, wkurza mnie choćby to że gra na 2 fronty tzn. reprezentacja Polski i praca w Feyenoordzie. Także jak mój przedmówca sądzę że robi błędy powołując takich, a nie innych graczy.
Napisany 09 May 2009 - 17:09
myśle że Jego praca w Fayenoordzie w niczym nie przeszkadza
to że osiągnął coś z klubem nie znaczy że zrobi to samo z reprezentacja (oprócz remisu Triynidadem i Tobago vs Szwecji)
jestem za jego zwolnieniem ze względu na wyniki i jego durne powołania
żaden Smuda nie poprawi gry w reprezentacji, jak dla mnie selekcjonerem polski powiniem zostać Henryk Kasperczak
zresztą włączcie tv na kanale Polsat Sport o godzinie 11;00 w niedzielę to zobaczcie jak Kołtoń po nim jeździ a ja się z nim CAŁKOWICIE zgadzam
to że osiągnął coś z klubem nie znaczy że zrobi to samo z reprezentacja (oprócz remisu Triynidadem i Tobago vs Szwecji)
jestem za jego zwolnieniem ze względu na wyniki i jego durne powołania
żaden Smuda nie poprawi gry w reprezentacji, jak dla mnie selekcjonerem polski powiniem zostać Henryk Kasperczak
zresztą włączcie tv na kanale Polsat Sport o godzinie 11;00 w niedzielę to zobaczcie jak Kołtoń po nim jeździ a ja się z nim CAŁKOWICIE zgadzam
Napisany 12 May 2009 - 20:24
Leo Musi zostac
Napisany 12 May 2009 - 22:43
Benhaker to najlepszy trener jaki prowdził reprezentacje, musimy sie pogodzić z tym że mamy bardzo marnych piłkarzy! i ani Kasperczak ani Smuda ani nawet Sir Alex Ferguson nie pomoże! "Z pustego nawet Salomon nie naleje"
Ten post był edytowany przez dark_man dnia: 12 May 2009 - 22:43
Napisany 13 May 2009 - 12:19
dark_man ma całkowitą rację
Napisany 15 May 2009 - 10:07
Również się z nim zgadzam. Ale jeśli nie mamy dobrych piłkarzy, to trzeba zagrać dobrze taktycznie, a Leo wielki, taktykiem nie jest. A piłkarzy mamy na średnią europejską. Z Hiszpanią czy Niemcami dzieli nas przepaść, Austria czy Walia są na naszym poziomie, a Azerbejdżan albo San Marino ma do nas daleko. I nie sądzę by się to zmieniło w przyszłości.
Napisany 27 October 2009 - 11:06
leo wruc !!! To nie jego wina ze te patalachy grac nie umia
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty