arbolitox, o 15.06.09, 19:15, powiedział:
z przykrością, muszę powiedzieć, że Real znów popełnia błędy z przeszłości, podczas ostatniej kadencji Pereza, stworzyli galacticos , co pograli 2-3 sezony, i z każdym kolejnym było coraz gorzej, z tamtych tylko lat tylko Zizu był wart wydanych pieniędzy, reszta nie grała, ale klub na nich zyskał wiele milionów $, w tamtych czasach skauci Realu bacznie obserwowali takich graczy jak Messi, CK, czy aguero, nie chcieli wydawać dość sporej kasy na, młodych zdolnych zaodników, nie byli pewni jak się rozwiną, z biegiem czasu mozna powiedzieć, że popełnili wieli błąd
Pamięta ktoś real za czasów, Redondo, Jarniego, Hierro, Sukera, Sedorfa, Raula z Morientesem w ataku, grali fantastyczny futbol, do którego w dzisiejszych czasach im duzo brakuje
Ps. Shine, bez sensu wygląda to " Założyciele" w opisie tematu
Wiesz arbo jeżeli czytałeś regulamin to wiesz dlaczego są wyróżnieni Ci założyciele ;)
A co do tych transferów to myślę że Real robi porządki bo już nawet moim zdaniem te porządki powinny się zacząć dawno... W poprzednim sezonie żadnych prawie wzmocnień nie zrobiliśmy i widać że ten sezon za bardzo nam się nie udał z takim składem. Mój proponowany skład w ogóle to powinien być taki:
Casillas - Ramos, Albiol (mam nadzieję że go kupią ;)), Pepe, Marcelo - Ronaldo, Lass, Robben (lub Sneijder), Kaka' - Raul, Huuntelar (lub Villa jeżeli go też kupią)
A ustawienie 1-4-1-2-1-2 ;)