Skocz do zawartości

Real Madryt

161 odpowiedzi na ten temat

#1 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1083 postów
  • Numer GG: 3490591
  • Internet:768 kb/s

Napisany 15 June 2009 - 00:27

Dodany obrazek

Fanklub kibiców Realu Madryt

Członkowie:
- eexeell,
- ADUM,
- arbo,
- Kanzaki,
- Cristiano,
- stachura,
- Rocky,
- bialy1224,
- robciu13
- Shoxinho
- dudzio17
- easy
- Lucas

Ten post był edytowany przez Konradzik dnia: 26 April 2011 - 11:32

#2 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów
  • Numer GG: 40833603
  • Internet:2mb
  • Klan:ZDR RPK!

Napisany 15 June 2009 - 20:13

Zobacz postarbolitox, o 15.06.09, 19:15, powiedział:

z przykrością, muszę powiedzieć, że Real znów popełnia błędy z przeszłości, podczas ostatniej kadencji Pereza, stworzyli galacticos , co pograli 2-3 sezony, i z każdym kolejnym było coraz gorzej, z tamtych tylko lat tylko Zizu był wart wydanych pieniędzy, reszta nie grała, ale klub na nich zyskał wiele milionów $, w tamtych czasach skauci Realu bacznie obserwowali takich graczy jak Messi, CK, czy aguero, nie chcieli wydawać dość sporej kasy na, młodych zdolnych zaodników, nie byli pewni jak się rozwiną, z biegiem czasu mozna powiedzieć, że popełnili wieli błąd

Pamięta ktoś real za czasów, Redondo, Jarniego, Hierro, Sukera, Sedorfa, Raula z Morientesem w ataku, grali fantastyczny futbol, do którego w dzisiejszych czasach im duzo brakuje

Ps. Shine, bez sensu wygląda to " Założyciele" w opisie tematu

Arbo zle mowisz kazdy mowi ze jak ktos idzie do realu to sie marnuje i mowi zle.
Ronaldo,kaka,ribery,villa czy ci piłkarze nie umieja grac??Perez wie co robi i stworzy nowe galacticos.
Zobaczycie Barca padnie przed nami na kolana.Perez zatrudnił nowego tranera Plegirniego on i perez stworza 11 ktorej nikt nie pokona a Fani Barcelony niech sie boja Galacticos nadchodzi!!!

Ten post był edytowany przez ADUM dnia: 15 June 2009 - 20:16

#3 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 15 June 2009 - 20:21

Moze teraz cos o REALU.
Real Madrid Club de Fútbol – hiszpański klub sportowy istniejący od 1902 roku. Słynie z sukcesów istniejącej od chwili założenia drużyny piłkarskiej, która trzydzieści jeden razy zdobyła mistrzostwo Hiszpanii, dziewięć razy Puchar Europy/Ligę Mistrzów, a także wiele innych trofeów, w tym przyznany w 2000 roku przez FIFA tytuł najlepszego klubu w XX wieku. Od 1947 roku rozgrywa domowe mecze na stadionie Santiago Bernabéu nazwanym na cześć byłego prezesa, za czasów którego klub zdobył najwięcej trofeów.

Real Madryt odegrał ważną rolę w historii hiszpańskiej i światowej piłki nożnej - to z inicjatywy jego działaczy powołano Copa del Rey, następnie był, jako reprezentant Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej, współzałożycielem FIFA w 1904 roku, w 1928 znalazł się w pierwszym zestawie drużyn tworzących Primera División, zaś w 1955 stał się jedną z drużyn biorących udział w pierwszej edycji Pucharu Mistrzów, którą następnie wygrał, broniąc później trofeum cztery razy z rzędu. Kibiców pasjonuje również jego wypełniona podtekstami polityczno-historycznymi rywalizacja z FC Barcelona.

Od 1932 roku Real Madryt posiada też utytułowaną drużynę koszykarską, która obecnie ma na koncie między innymi trzydzieści tytułów mistrza kraju i osiem triumfów w Eurolidze. W przeszłości istniały także sekcje siatkówki, tenisa i piłki ręcznej.

Głównym sponsorem drużyny jest największa na świecie firma bukmacherska bwin.com. Inni oficjalni sponsorzy drużyny to producent bezalkoholowych napojów gazowanych Coca Cola, firma odzieżowa Adidas, firma samochodowa Audi oraz browar Mahou. Garnitury zawodnikom Realu Madryt dostarcza firma Hugo Boss.

#4 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 15 June 2009 - 22:07

Zobacz postarbolitox, o 15.06.09, 19:15, powiedział:

z przykrością, muszę powiedzieć, że Real znów popełnia błędy z przeszłości, podczas ostatniej kadencji Pereza, stworzyli galacticos , co pograli 2-3 sezony, i z każdym kolejnym było coraz gorzej, z tamtych tylko lat tylko Zizu był wart wydanych pieniędzy, reszta nie grała, ale klub na nich zyskał wiele milionów $, w tamtych czasach skauci Realu bacznie obserwowali takich graczy jak Messi, CK, czy aguero, nie chcieli wydawać dość sporej kasy na, młodych zdolnych zaodników, nie byli pewni jak się rozwiną, z biegiem czasu mozna powiedzieć, że popełnili wieli błąd

Pamięta ktoś real za czasów, Redondo, Jarniego, Hierro, Sukera, Sedorfa, Raula z Morientesem w ataku, grali fantastyczny futbol, do którego w dzisiejszych czasach im duzo brakuje

Ps. Shine, bez sensu wygląda to " Założyciele" w opisie tematu

Wiesz arbo jeżeli czytałeś regulamin to wiesz dlaczego są wyróżnieni Ci założyciele ;)

A co do tych transferów to myślę że Real robi porządki bo już nawet moim zdaniem te porządki powinny się zacząć dawno... W poprzednim sezonie żadnych prawie wzmocnień nie zrobiliśmy i widać że ten sezon za bardzo nam się nie udał z takim składem. Mój proponowany skład w ogóle to powinien być taki:

Casillas - Ramos, Albiol (mam nadzieję że go kupią ;)), Pepe, Marcelo - Ronaldo, Lass, Robben (lub Sneijder), Kaka' - Raul, Huuntelar (lub Villa jeżeli go też kupią)

A ustawienie 1-4-1-2-1-2 ;)

#5 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 16 June 2009 - 09:49

a ja by, chcial zeby bezema z villa na ataku byli:)

#6 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 16 June 2009 - 14:22

No dobra gadamy i gadamy bezsensowne rzeczy o dziecięcych tekstach i bajkach. Lepiej powiedzcie jaką 11 byście widzieli na Santiago Bernabéu :P
Ja przypomnę że moja jedenastka jaką bym widział to:

Ustawienie 1-4-1-2-1-2 i skład
Casillas - Ramos, Albiol ,Pepe, Marcelo - Lass, Ronaldo, Robben (lub Sneijder), Kaka' - Raul (lub Higuan), Huntelaar (lub Villa)

Lub

Ustawienie 1-4-4-2 offensywa i skład:
Casillas - Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo - Robben, Lass, Sneijder (lub Guti), Kaka' - Ronaldo, Huntelaar (lub Villa albo Raul)

Z tego co widzicie chciałbym ,aby do Realu przywędrowali jeszcze Raul Albiol i Villa :P Wiem że różne są pogłoski z Villą ,lecz nie zawsze należy wierzyć mediom i może się okazać ,że Villa jednak przejdzie do Realu ;)

Powiedzcie jaką byście widzieli 11 na zbliżający się sezon ;)

Ten post był edytowany przez Shine dnia: 16 June 2009 - 14:24

#7 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 16 June 2009 - 15:13

Arbo chodzi mi o to ze KAŻDY mowi Ze np.Ronaldo poszedl do Realu i sie zmarnuje o to mi chodzi

#8 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 16 June 2009 - 19:33

Zobacz postADUM, o 16.06.09, 15:13, powiedział:

Arbo chodzi mi o to ze KAŻDY mowi Ze np.Ronaldo poszedl do Realu i sie zmarnuje o to mi chodzi

Trzeba powiedzieć że niektórzy co do Realu poszli to siedzieli na ławie albo gorzej grali, lecz myślę że to przez trenerów bo niektórych mieliśmy takich trenerów co na ławę dawali zawodników np. Van der Vaarta ,lecz nieraz też może się okazać że w danej lidze też się niektórzy piłkarze nie mogą odnaleźć dajmy tu np. Owena ;)
Wiesz niektórzy co chcą prowokować takie coś nazywają "zmarnowaniem piłkarza, talentu" itp. itd.

#9 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 19 June 2009 - 18:13

Jak informuje "Marca" prezydent Realu Madryt, Florentino Perez ujawnił, że transfer napastnika Valencii CF, Davida Villi "to tylko kwestia czasu".
Od dłuższego czasu media spekulują na temat hiszpańskiego snajpera. Sam zawodnik, zniecierpliwiony plotkami na jego temat, miał zażądać jasnej odpowiedzi od władz Valencii.

Wypowiedź Florentino Pereza nie pozostawia żadnych wątpliwości, gdzie w przyszłym sezonie będzie grał król strzelców Euro 2008.

I TO JEST TO:) bardzo sie ciesze ze villa pójdzie do naszego zespołu a nie do Rywali Barcelony,tylko najlepsi wybieraja real

#10 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 19 June 2009 - 18:20

Ja myślę że sprawa Villi jest tam potajemnie już skończona i przejdzie do Realu Madryt tylko chcą dużo hałasu narobić Hiszpanie bo w końcu chcą żeby Villa był najgorętszym towarem ,a nie C.Ronaldo czy Kaka' :P W końcu Villa to Hiszpan prawda? :D

#11 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 19 June 2009 - 21:20

prawda prawda:D Kurder villa i huntelar najlepszy atak na swiecie tylko zeby huntelara nie sprzedali:D

#12 eexeell

Plastikowa biedronko, Ty moja kochana. Zostań moją żonką!

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6799 postów
  • Numer GG: 13997848
  • Internet:Na korbke
  • Klan:jest super

Napisany 19 June 2009 - 22:28

Fakt jest taki że Villa albo przejdzie do Realu albo zostanie w Valencii, i jest to prawie pewne na 100 procent, nawet jeśli Hiszpański napastnik zostanie w klubie z Mestalla to może wyjść realowi tylko na dobre bo atak już jest ale przdało by się 2 dobrych defensorów w miejsce Cannavaro i niebędącego zawsze w wysokiej formie Marcelo, zamiast Villi w Realu mógby zostać Negredo,

#13 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 19 June 2009 - 22:43

Ja myślę że za Cannavaro by był dobry Raul Albiol ,ale on też jest we Valencii...

#14 eexeell

Plastikowa biedronko, Ty moja kochana. Zostań moją żonką!

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6799 postów
  • Numer GG: 13997848
  • Internet:Na korbke
  • Klan:jest super

Napisany 19 June 2009 - 23:05

Canavaro gra na środku a Albiol gra na boku

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników