Skocz do zawartości

Real Madryt

161 odpowiedzi na ten temat

#15 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1083 postów
  • Numer GG: 3490591
  • Internet:768 kb/s

Napisany 20 June 2009 - 09:17

Zobacz posteexeell, o 19.06.09, 23:05, powiedział:

Canavaro gra na środku a Albiol gra na boku

Sorki ale chyba coś ci się pomyliło :P Gdzie nie spojrzę na jakiś serwis to pisze że Albiol gra na środku obrony a nie jest bocznym obrońcą lub jeszcze występuję jako defensywny pomocnik. Tak ma parę portali sportowych napisane a reszty nie chciało mi się sprawdzać bo 3 portale mają to samo napisane to wiesz :P

Ten post był edytowany przez Shine dnia: 20 June 2009 - 09:19

#16 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów
  • Numer GG: 40833603
  • Internet:2mb
  • Klan:ZDR RPK!

Napisany 20 June 2009 - 14:35

ALE Canavaro odchodzi do juve:D

#17 eexeell

Plastikowa biedronko, Ty moja kochana. Zostań moją żonką!

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6799 postów
  • Numer GG: 13997848
  • Internet:Na korbke
  • Klan:jest super

Napisany 20 June 2009 - 18:24

Adum ja nie patrze na serwisy tylko na to jak gra podczas meczu i fakt że czasami wystepuje na środku ale głownie gra na boku

#18 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 20 June 2009 - 18:46

Zobacz posteexeell, o 20.06.09, 18:24, powiedział:

Adum ja nie patrze na serwisy tylko na to jak gra podczas meczu i fakt że czasami wystepuje na środku ale głownie gra na boku

Sorka eexeell bo j nie patrze tak często ma mecze Valencii lecz on jednak może grać na środku obrony więc by go można wziąźć jednak nie uważasz? :)

#19 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 20 June 2009 - 21:35

A jak wygląda sprawa Ribery?? przejdzie czy nie bo raz podaja ze przejdzie a raz ze nie przejdzie:D

#20 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 25 June 2009 - 10:24

Zobacz postarbolitox, o 20.06.09, 22:27, powiedział:

eee ale co ci z tego, że powiem przykładowo "mysle ze nie przejdzie, albo myślę ze nie przejdzie", wole poczekać do konca sierpnia i wszytko bedzie jasne, teraz to martwi mnie jak poukładają ten zespól, aby kazdemu znaleźć miejsce na boisku, na odpowiedniej pozycji

Arbo ja wierzę że znajdą dla każdego dobre miejsce na boisku ;) A tak w ogóle nareszcie Real zaczął się bardziej starać o obrońców i podobno transfer Raula Albiola już jest tylko kwestią godzin :) Ja się cieszę z tego powodu bo moim zdaniem transfer Raula Albiola to będzie strzał w dziesiątkę i powinien uleczyć trochę naszą defensywę :P

#21 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 26 June 2009 - 19:28

Raul to legenda piłki Nożnej i Realu mial bardzo dobre bramki.Oborcy nie mogli dac mu rady w polu karnym byl nie do zatrzymania.Fajnie by bylo zeby odzyskał formę z dawnych lat.

Redondo-Najlepszy defensywny pomcnik Realu Madryt.Tez szkoda ze nie gra juz w Piłkę bo do tego nowego skladu Pereza by sie przydał.

Ten post był edytowany przez ADUM dnia: 26 June 2009 - 19:39

#22 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 26 June 2009 - 23:20

Taaa arbo Raul jak miał formę to był napastnikiem bardzo dobrym. Trzeba powiedzieć i tak że chociaż na swój wiek dzisiejszy to i tak jest bramkostrzelny i nie jeden napastnik by mu pozazdrościł. Jeżeli jesteśmy przy starszym składzie Realu to wiecie co mnie zaskoczyło? Jak sprzedali Makalele... moim zdaniem to był błąd :/ Tak jeszcze z jeszcze starszych to mi Roberto Carlos przypadł do gustu. Moim zdaniem najlepszy obrońca na świecie. Mimo małego wzrostu był silny, szybki, zwinny i do tego ten atomowy strzał z lewej nogi :D Nie zapomnę tego piłkarza jak i Raula, Ronaldo (z Brazylii), Zidana, Casillasa nigdy :)

Ten post był edytowany przez Kanzaki dnia: 26 June 2009 - 23:22

#23 stachura

Jr Trampkarz

• Members
  • PipPip
  • 119 postów
  • Numer GG: 6941418
  • Internet:750

Napisany 29 June 2009 - 18:30

No to może ja się przywitam xD
Jestem za Realem od 1997 roku a więc gdy miałem tylko 5 lat. A jak to się zaczęło to nie pamiętam dokładnie, było to chyba tak, że mój kolega był też za "Królewskimi". A tak teraz jestem większym fanem od niego ;D

To teraz się wypowiem co do mojej jedenastki ;)

MIŁO BY BYŁO JAKBYŚCIE TO PRZECZYTALI, BO TO NIE JEST COŚ Z NETA LECZ MOJE ZDANIE O PIŁKARZACH.

Casillas - Marcelo Albiol Pepe Ramos - Guti Kaka Lass Ronaldo - Raul Higuain

Casillas - prawdziwy Madridista, podstawowy bramkarz Realu i kadry, być może do końca swej kariery. Dla mnie niepodważalna pozycja jednego z najlepszych bramkarzy świata, również jeden z moich idoli.

Marcelo - wydaje się, że ten młody lewy obrońca dobrze pasuje do Realu, trudno było znaleźć następce Carlosa, a może to właśnie nastąpiło.

Albiol - podoba mi się to, że Perez w pewnym stopniu chce aby o sile klubu stanowili również Hiszpanie, a nie tylko Cracki z zagranicy. Transfer Albiola jest dobrym tego przykładem. Solidny środkowy obrońca a w dodatku reprezentant Hiszpanii, których w ostatnich latach z reguły w Realu brakowało.

Pepe - niepodważalnie najlepszy obrońca La Liga. Świetnie wydane 30 mln Euro. Silny fizycznie stoper. Obrona w tym sezonie będzie naprawdę mocna.

Ramos - kolejne wielkie pieniądze wydane wcześniej przez Calderona - 27 mln Euro. Miał być dobrym stoperem i niewątpliwie tak jest, lecz wg mnie lepiej się nadaje na prawą stronę "królewskiej" defensywy. Szybki piłkarz dobry w obronie lecz dobrze włącza się w akcje ofensywne. Kolejny reprezentant Hiszpani.

Guti - kolejny wychowanek "Blancos". Szkoda, że selekcjoner del Bosque nie jest nim zainteresowany, byłby kolejny reprezentant. No ale dobry piłkarz, świetnie kreuje grą i potrafi nieźle strzelić z dystansu.

Kaka - pierwszy wielki transfer Pereza (67 mln Euro). Świetny piłkarz, doskonały drybling i uderzenie, jeden z najlepszych piłkarzy na świecie. Nigdy nie spodziewałem się, że on może grać dla nas.

Lass Diarra - kolejna kasa i świetnie wydana. Kto by się spodziewał, że transfer z przeciętnego Portsmouth może się okazać tak udany. Młody piłkarz staje się solidnym defensywnym pomocnikiem, teraz robi tą robotę co kiedyś Makelele. Trudny do przejścia. Szybko staje się podporą reprezentacji Francji.

Ronaldo - Portugalczyk, hmm... dużo by o nim pisać, nigdy nie byłem za tym transferem, no ale nie do mnie to należy. Co mnie od niego odpycha? A więc tak, przede wszystkim to jego wymuszanie fauli, to ma być piękna piłka a nie jakieś udawanie. Za dużym jest gwiazdorem, coś na podstawę Beckhama, również wg mnie na prawej flance. I takie same mam o nich zdanie. Przyszedł pobije trochę dobrze wolnych pokiwa i odejdzie. Jakoś mi nie pasuje do stylu Los Blancos. No jest rekord transferowy - 94 mln Euro (wcześniej Zizou 65 mln Euro - wtedy euro stało chyba wyżej niż teraz dlatego był droższy od Kaki, nie zmienia to faktu, że to będzie jeden z geniuszy Futbolu który będzie wymieniany koło Pele i Maradony). Dobrze by było żeby moje nastawienie do "Krychy" się zmieniło. Ale mam nadzieje, że ten ofensywny piłkarz pomoże w osiąganiu sukcesów przez klub z Santiago Bernabeu.

Raul © - Raul, Raul, Raul... Mój ulubiony piłkarz odkąd tylko pamiętam. Królewska "7" powinna być zastrzeżona tak jak to ma m.in. Franco Baresi w Milanie. Ralu Gonzalez to po prostu żyjąca legenda nie tylko Realu lecz całego futbolu. Jest rekordzistą pod względem strzelonych bramek i występów w Pucharze Europy. Piłkarz z niebywale wyczulonym instynktem strzeleckim. Mimo już zaawansowanego wieku (32 lata - niedawno obchodził urodziny - STO LAT KAPITANIE!!!) nie traci formy i z sezonu na sezon strzela regularnie bramki, lecz przez ostatnie lata zaczął więcej pracować dla swoich kolegów i zalicza więcej asyst. Były reprezentant Hiszpani, selekcjoner jednak patrzy również na wiek więc "El Capitan" został postawiony w odstawkę. Jest do prawdziwy duch drużyny, świetnie mobilizuje swoich kompanów do gry mimo braku sił, Po prostu prawdziwy kapitan. Szatnia należy do niego. Może niektórzy tego nie wiedzą ale Raul swą karierę zaczynał u rywali zza miedzy - Atletico. Lecz zamknęli oni szkółkę i tata Raula zapisał go na szczęście w szeregi przyszłych "Galacticos". Piłkarz teraz zapiera się, że jego serce na zawsze będzie białe i zawsze będzie z Realem na dobre i na złe. Po prostu ikona tego klubu - Raul, Rau;, Raul...

Higuain - przeszedł w podobnym czasie do naszego klubu co Gago. Oba transfery raczej trafione. Wydane dość niepewnie wielkie pieniądze (za Gonzalo 13 mln Euro). Niepewnie gdyż piłkarz młody, sprowadzony zza granicy mogący mieć problemy z aklimatyzacją. początki były trudne, lecz teraz śmiało można stwierdzić, że jest to jeden z najlepszych i najbardziej bramkostrzelnych napastników w lidze hiszpańskiej.

Ej chłopaki piszmy tutaj więcej pokażmy, że Real jest najlepszy ;) niech rozpocznie się niekończąca i sensowna dyskucja na temat naszego kochanego klubu ;)

POZDRO!

Ten post był edytowany przez stachura dnia: 29 June 2009 - 19:35

#24 eexeell

Plastikowa biedronko, Ty moja kochana. Zostań moją żonką!

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6799 postów
  • Numer GG: 13997848
  • Internet:Na korbke
  • Klan:jest super

Napisany 29 June 2009 - 18:42

Raul ma 32 lata wiec nie jest taki stary jeszcze strzelił w tym sezonie grubo ponad 20 bramek!!!, a poza tym najlepszy atak Realu w Histori to jak narazie RAUL-MORIENTES, ta dwójka rozumiała się bez słów

Ten post był edytowany przez eexeell dnia: 29 June 2009 - 18:48

#25 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 30 June 2009 - 14:08

Real proponuje 32 mln za Bezeme.Atak bezema huntelar jest to atak najlepszy jaki moze byc.Co myslicie na termat Bezemy?

#26 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 30 June 2009 - 22:21

Moim zdaniem nie powinni go sprowadzać. Mamy tylu dobrych zawodników którzy mogą grać na ataku że nie musimy się o to martwić. Moim zdaniem Real powinien już przestać robić takie wielkie transfery i marnować kasę chyba że transfer Riberyego dojdzie do skutku to tak. Czyli moje zdanie to Benzemie Stop!!!

#27 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 02 July 2009 - 09:42

Kolejny dzień, kolejne zaskakujące informacje - Karim Benzema oficjalnie został zawodnikiem Realu Madryt! Informację powierdziło kierownictwo Olympique Lyonu, choć kilka godzin wcześniej wszystkiemu zaprzeczali. Tym samym przydomek "Galaktyczni" może już na dobre trafić na usta wszystkich kibiców, gdyż drużyna, która formuje się w Madrycie będzie nie do pokonania!

#28 Giggs

Amator

• Members
  • Pip
  • 26 postów
  • Numer GG: 12307725
  • Internet:6 mb/s
  • Klan:Sex pisol

Napisany 04 July 2009 - 00:31

Real będzie napewno jak za dawnych lat:P Kiedyś to same gwiazdy też grały co drugi sezon wygrywali ligę mistrzów. Figo Zidane Carlos , Raul w bramce Casillas niesamowity skład.tym Czasem Ronaldo Benzema Kaka , Albiol.Mogę się założyć Real teraz wygra LM :P

PS. zapewne teraz Realowi przybędzie wielu Virtualnych kibiców pod ksywką" Sezonowcy" niebyłem nigdy za Realem tylko za ManU.Wole Barce ale chwała Perezowi ze buduje tak potężny skład

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników