Skocz do zawartości

Real Madryt

161 odpowiedzi na ten temat

#29 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1083 postów
  • Numer GG: 3490591
  • Internet:768 kb/s

Napisany 04 July 2009 - 09:57

Dokładnie Giggs... Sezonowcy górą ^^ A co do okna transferowego tylko jedna mnie rzecz ciekawi i będzie ciekawiła aż do jego zamknięcia chyba że ten zawodnik przejdzie do Realu. Chodzi o Riberiego bo coś ostatnio chłopak się buntuje w Bayernie i w ogóle jak się wypowiadał to mówił że chce trafić do Realu. Moim zdaniem w Realu byłby pomocny i jestem za jego transferem tylko nie wiadomo jak to będzie z władzami Bayernu...

#30 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów
  • Numer GG: 40833603
  • Internet:2mb
  • Klan:ZDR RPK!

Napisany 04 July 2009 - 09:59

Ribery powiedzial ze albo idzie do Realu albo nie idzie nigdzie.Ribery ti bardzo dobry pomocnik i duzo by pomógl w walce o mistrzostwo kraju i oczywscie o lige mistrzow rea w tym sezonie bedzie niepokonany.Kupilismy juz Ronaldo,kakę,bezeme,albiola to jest nowy galaktyczny real ktory znow bedzie Wygrywał wszytko co jest mozliwe w Piłce Nożnej

#31 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 04 July 2009 - 17:51

Zobacz postADUM, o 04.07.09, 09:59, powiedział:

Ribery powiedzial ze albo idzie do Realu albo nie idzie nigdzie.Ribery ti bardzo dobry pomocnik i duzo by pomógl w walce o mistrzostwo kraju i oczywscie o lige mistrzow rea w tym sezonie bedzie niepokonany.Kupilismy juz Ronaldo,kakę,bezeme,albiola to jest nowy galaktyczny real ktory znow bedzie Wygrywał wszytko co jest mozliwe w Piłce Nożnej

Powiem ci stare przysłowie... "nie mów hop zanim nie przeskoczysz" To daje do myślenia... Mamy teraz dobry skład lecz nie żeby nikt nas nie pokonał... Zawsze się znajdzie ktoś silniejszy i jakieś wpadki i żebyś się nie zdziwił że nie zdobędziemy jeszcze LM ,lecz chciałbym na prawdę żeby Real nareszcie wrócił na szczyt :)

#32 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 04 July 2009 - 21:34

Zobacz postKanzaki, o 04.07.09, 17:51, powiedział:

Powiem ci stare przysłowie... "nie mów hop zanim nie przeskoczysz" To daje do myślenia... Mamy teraz dobry skład lecz nie żeby nikt nas nie pokonał... Zawsze się znajdzie ktoś silniejszy i jakieś wpadki i żebyś się nie zdziwił że nie zdobędziemy jeszcze LM ,lecz chciałbym na prawdę żeby Real nareszcie wrócił na szczyt :)

Jezeli Real wydaje tyle kasy na gwiażdy to musi wygrywac.Ja nie mowie odrazu ze nikt nas nie pokona lecz tak napisalem ale Real musi wygrywac jak sie w skadzie kake,ronaldo,bezeme ,casillasa czy abiola.Zobaczymy pierwszy mecz galaktycznych i zobaczymy jak to wypadnie na murawie

#33 Malinka

Legenda

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3602 postów
  • Numer GG: 4167515
  • Internet:1 Mb/s
  • Klan:nie oglądam

Napisany 04 July 2009 - 22:10

Zobacz postADUM, o 04.07.09, 09:59, powiedział:

Ribery powiedzial ze albo idzie do Realu albo nie idzie nigdzie.

Tobie tak powiedział? Do takich informacji trzeba podchodzić z dystansem...
Kiedy Bayern grał z Barceloną w LM, to Ribery fotografował się z flagą Barcelony, przebywał z piłkarzami Barcy sporo czasu. Dużo sie mówiło, że jego transfer do Katalonii jest tylko formalnością, a teraz sytuacja zmieniła się diametralnie...

#34 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 04 July 2009 - 22:14

Zobacz postMalinka, o 04.07.09, 22:10, powiedział:

Tobie tak powiedział? Do takich informacji trzeba podchodzić z dystansem...
Kiedy Bayern grał z Barceloną w LM, to Ribery fotografował się z flagą Barcelony, przebywał z piłkarzami Barcy sporo czasu. Dużo sie mówiło, że jego transfer do Katalonii jest tylko formalnością, a teraz sytuacja zmieniła się diametralnie...

Tak pisalo na Transfery.eu ze Ribiery do realu albo nigdzie.Wiem ze mial isc do Baecelony ale malinka On Real wybierze zobaczysz poczkeajmy do konca okienka transferowego i sie przekonasz ze Real wybierze.A z tego co slyszalem Prezes Barcy nie wiem jak mu na imie nie chce juz Ribieriego wiec co tu sie oszukiwac Ten transfery ribieriego do realu to kwestia paru tygodni.

Ten post był edytowany przez ADUM dnia: 04 July 2009 - 22:15

#35 eexeell

Plastikowa biedronko, Ty moja kochana. Zostań moją żonką!

• Members
  • 6799 postów
  • Numer GG: 13997848
  • Internet:Na korbke
  • Klan:jest super

Napisany 04 July 2009 - 22:16

Adum takie strony są mało wiarygodne, jak już coś czytać to tylko oficjalne informacje na oficjalnych portalach klubów

#36 Malinka

Legenda

• Banned
  • 3602 postów
  • Numer GG: 4167515
  • Internet:1 Mb/s
  • Klan:nie oglądam

Napisany 04 July 2009 - 22:19

Ważne też jest źródło skąd pochodzi informacja...prasa w okresie absencji ligowej musi o czymś pisać, a często informacje są dalekie od prawdy.
Nie mówię, że ten transfer nie ma szans powodzenia. Jest realny. Chodzi mi tylko by z dystansem podchodzić to news'ów, co jaki piłkarz powiedział...czytając tego typu notki coraz częściej się zastanawiam czy są one autorstwa tego piłkarza czy wymysłem prasy ;]

#37 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 04 July 2009 - 22:28

Nie wiem ja to przeczytalem na transfery.eu.Ale nie powiem bo Realowi i Barcelonie Riberi bny sie przydal.Napewnmo walka o tego piłkarza bedzie trwala do konca okienka ale najprawdopodobniej Riberi przejdzie do Realu

#38 ^^CooP^^

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 412 postów
  • Numer GG: 5289324
  • Internet:1 mb/s

Napisany 04 July 2009 - 22:57

Powiem wam coś ... Ribery nie przejdzie ani tu ani tam ... Ribery zostanie w Bayernie jeszcze trochę ...

#39 adum

Legenda

• Jr Admin
  • 10289 postów

Napisany 05 July 2009 - 14:03

Zobacz postCharly, o 04.07.09, 22:57, powiedział:

Powiem wam coś ... Ribery nie przejdzie ani tu ani tam ... Ribery zostanie w Bayernie jeszcze trochę ...

Jak nie w Letnin oknie transferowym nie przejdzie do Realu to przejdzie w Zimowym.

#40 mikkel™

FC BARCELONA

• Admin
  • 2802 postów
  • Numer GG: 2510135
  • Internet:10 MB
  • EA Nick:mikkel7FP

Napisany 12 July 2009 - 09:50

adum zachowujesz sie jak typowe dziecko... troche szacunku dla zespolu ktory wygral po raz pierwszy w Hiszpanii tryplet (real nigdy tego nie dokonal) , Barca ma najlepsza druzyne w historii, graja najladniejsza pilke , poziom ktorego real pewnie nigdy nie osiagnie. Smiac mi sie chce z tych pseduospecjalistow ktorzy mowia ze zostali kupieni pilkarze i od razu bedzie boom druzyna,na to trzeba czasu pozyjemy zobaczymy. i jeszcze powiedzcie ze taki kaka jest lepszy od iniesty <lol2> , , krystyna zelowa od messiego haha , co ewidentnie mija sie z celem i prawda :D VISCA EL BARCA!!!

#41 Sharapova

Maria Sharapova fan ^^

• Members
  • 1083 postów

Napisany 12 July 2009 - 12:50

Zobacz postmikkel™, o 12.07.09, 09:50, powiedział:

adum zachowujesz sie jak typowe dziecko... troche szacunku dla zespolu ktory wygral po raz pierwszy w Hiszpanii tryplet (real nigdy tego nie dokonal) , Barca ma najlepsza druzyne w historii, graja najladniejsza pilke , poziom ktorego real pewnie nigdy nie osiagnie. Smiac mi sie chce z tych pseduospecjalistow ktorzy mowia ze zostali kupieni pilkarze i od razu bedzie boom druzyna,na to trzeba czasu pozyjemy zobaczymy. i jeszcze powiedzcie ze taki kaka jest lepszy od iniesty <lol2> , , krystyna zelowa od messiego haha , co ewidentnie mija sie z celem i prawda :D VISCA EL BARCA!!!

Może i tak mikkel ,lecz twoje zachowanie też nie jest lepsze od ADUMa nieraz jeżeli chodzi o bronienie swojej Barcy :D

#42 eexeell

Plastikowa biedronko, Ty moja kochana. Zostań moją żonką!

• Members
  • 6799 postów
  • Numer GG: 13997848
  • Internet:Na korbke
  • Klan:jest super

Napisany 12 July 2009 - 13:21

mikkel ile będziesz się chwalił tym osiągnieciem to ty jesteś pseudospecjalista, wmawiasz sobie że iniesta lepszy od kaki, i to ma być relatywna ocena, chyba kpisz, W barcie lepszy od Iniesty jest Xavi które faktycznie niewiele brakuje do kaki, iniesta fuksem trafil bramke chelsea i dzieci się teraz jarają, jesli chodzi o ronaldo i messi prawda jest taka ze to 2 najlepsi pilkarze i o tym kto jest aktualnie lepszy decyduje dyspozycja dnia założe się że gdyby to Ronaldo grał w Barcelonie to byś się cieszył jak dziecko więc odpuść sobie ...

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników