![]()
Fanklub kibiców FC Barcelony
Członkowie:
- Charly,
- mikkel,
- DarkMax,
- Malinka,
- puma,
- bloodwrath,
- magiq,
- Nycomed,
- Santi,
- SticQ,
- Messi,
- Pique3,
- Amator66,
- pawelo10,
- PrzemoCule,
- barcelona,
- majki,
- kulek255
- Malina.
- michal9602
- Cassidy
- Patrick
- FiR
- szwaczu
- sołtys
- Wislak
- marmi3
- Rypcia
- AdamKK22
- Mati94
- chew
FC Barcelona
Napisany 15 June 2009 - 00:29
Napisany 15 June 2009 - 09:48
Napisany 15 June 2009 - 11:32
BARCELONA , BARCELONA , BARCELONA
VIVA LA BARCA !!!
Napisany 15 June 2009 - 22:09
Napisany 15 June 2009 - 22:22
Kierownictwo FC Barcelony z ogromnym zaskoczeniem obserwuje poczynania Realu Madryt na rynku transferowym, gdyż Florentino Perez spełnia wszystkie obietnice przedwyborcze: sprowadził Kake z AC Milan oraz Cristiano Ronaldo z Manchesteru United. Teraz Barcelona szykuje się do wielkiej odpowiedzi: Zlatan Ibrahimovic o krok od Dumy Katalonii!
Eto'o i Ibrahimovic
Media co chwilę donoszą o wymianie na linii Barcelona - Inter Mediolan, jedne źródła podają, że transfer dojdzie do skutku, a inne temu zaprzeczają. Najwyraźniej jednak wszystko odbędzie się po myśli Katalończyków, gdyż napastnik reprezentacji Szwecji w rozmowie z telewizją TV4 zapowiedział, że już wie gdzie będzie występował w przyszłym sezonie. W tej rozmowie był niesamowicie tajemniczy co może dowodzić, że rozmowy transferowe są na dobrej drodze i wielka wymiana może lada dzień stać się rzeczywistością, wszelkie formalności są już ponoć dopinane na ostatni guzik: Ibra wybiera się do słonecznej Hiszpanii, a Eto'o do modnego Mediolanu.
Barcelona pozbędzie się Samuela Eto'o z którym nie może dojść do porozumienia w sprawie nowego kontraktu, a Jose Mourinho zyska piłkarza, którego chciał mieć już za czasów pracy w Chelsea Londyn. Inter dodatkowo zarobi 10 milionów funtów.
Tegoroczne transferowe z całą pewnością będzie jednym z najgorętszych w ostatnich latach, a wydatnie starają się o to najlepsze kluby na świecie z Realem i Barceloną na czele.
Napisany 15 June 2009 - 22:26
Według mnie Ibra to nic przy Samuelu więc dla mnie to będzie strata dla Barcy ... Nie mogę się pogodzic z myślą ze Eto'o opuści Camp Nou ... Jednak jest jeszcze nadzieja bo to jeszcze nie uzgodnione jest ... Więc miejmy nadzieję że Eto'o pozostanie w BARCELONIE !!!
Ten post był edytowany przez Charly dnia: 16 June 2009 - 17:35
Napisany 15 June 2009 - 23:11
Pozdro!
Napisany 15 June 2009 - 23:43
Dla Barcelony Eto'o duży zrobił i zżyłem się z tym piłkarzem tak jak ze wszystkimi i strata każdego piłkarza to wielki ból ;/ Zlatan w Barcie nie pasuje, on jest podobno (bo tak słyszałem) indywidualistą a jak wszyscy wiemy Barca gra zespołowo.
http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50Jak tu jej nie kochać
Piękne rajdy Ronaldinho i Messiego
Ten post był edytowany przez DarkMax dnia: 15 June 2009 - 23:51
Napisany 16 June 2009 - 00:01
Powoli mam dość tych wszystkich spekulacji transferowych, dopóki nie poznamy potwierdzonych faktów, nie ma co się przejmować i wydawać pochopnych opinii
Napisany 16 June 2009 - 00:05
Napisany 16 June 2009 - 10:10
Jak czytałem ostatnie wiadomości, Barcelona walczy o Ville i podobno zapłaci za niego 35 mln Euro. Myślą także że dzięki potrójnej koronie to zachęci Ville do negocjacji
50% nowych news'ów o realu (buuuu
Napisany 16 June 2009 - 11:17
Valencia zerwała i tak negocjacje z Realem bądźmy dobrej myśli:)
Napisany 16 June 2009 - 11:52
Napisany 16 June 2009 - 21:36
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników