WG.MNIE AWANSE z grup!
GRUPA A
- Juventus Turyn
- Bayern ( powoli odzyskuje forme,ostaatnio wygrana z mistrzel potwierdza to i świetna gre robbena i riberyeg "o
GRUPA B
- Manchester United ( mhmh MU to MU ostatnio nie pokonani kanonierzy musieli uznać wyższosć chodz KANONIERZY wg. wielu specjalistów byli lepsi ) ale jednak MU 2:1 ARSENAL)
- Wolfsburg ( chodz nie mają super startu W BUNDESLIDZE) to liczę zże w pucharach zagrają coś więcej
GRUPA C
- AC Milan ( milan dostał baty od INTERU w derby mediolanu 4:0 ale milan w pucharach gra lepiej tak jak the reds)
- Real Madryt ( real ze swoimi gwiazdeczkami wyjdzie z grupy ,ale nie stawiał bym na nich w końcowym zwycięstwie)
GRUPA D
- Chelsea ( chelsea jak to chelsea małe wzmocnienia,ale druzyna twarda,dojrzała

i z grupy wyjscei ma zagwarantowanee
- Atletico Madryt (( atletico a magicznym EL kunem bedzie sie biło o awans z Porto

ale.. mhmh wg. mnie klub ze stolicy okaże się lepszy)
GRUPA E
- Liverpool FC ( hm.. całe THE REDS: torres,gerard i spółka moga dużo zdziałac. chodz w lidze nie mają dobrego startu)
- Fiorentina ( FIORA .. hhm otóz zagadka.. jak fiora gra piekną piłke to gra.. a jak nie gra.. too jest źle. jeśli mutu zagra na dobrym poziomie fiorenina ma aawans zapewniony
GRUPA F
- FC Barcelona (( barca.. zeszłoroczny triumfator champions league) wiec nic dodać nic ując
- Inter Mediolan (( dla mnie to batalia,inter grający ładnie co pokazał w meczu z milanem i batalia
ETO'O vs. Z.Ibrahimovic.. kto wygra z nich,ten team wygra grupę "F"
GRUPA G
- Sevilla ( sevilla Zgrany zespół .. chodz w 1 szej kolejce BBVA przegrała z valencią 2:0 ,to licze ze zawodniicy złapią formę ;)
- Rangers ( mhhm dlaczego rangersi? ponieważ stuttgart gra słąbo. a rangers walczy co roku w dawnym P.UEFA .. może pora na LM?

)
GRUPA H
- Arsenal ( arsenal ma młod utalentowany zespół . ale wyjście z grupy + awans do 1/2 finału to wszystko na co stac ZŁOTE DZIECI WENGERA

- STANDARD LIEGE ( dobry zespół co pokazał w lidze belgijskiej,, wg. mnie awans nie będzie łatwy ale zawodnicy i cały sztab szkoleniowy dadzą radę ;p
Ten post był edytowany przez Rypcia dnia: 01 September 2009 - 21:38