Piszę tego posta, ponieważ chcę się ubiegać o zbanowanie użytkownika o nicku: Kaka . Użytkownik używa wobec mojej osoby bardzo obraźliwych określeń typu: "dojadę Cię jak burą sukę..", lub "Leż na glebie psie!", "Kretyn". Wg. mnie to są wystarczające dowody, by użytkownik dostał bana - a nie warna. Osoba, która niegdyś prezentowała forum zachowuję się po prostu żałośnie i obraźliwie. Poniżej nasza rozmowa:
(pragnę tylko oznajmić, że mecz został przerwany z powodów kosmicznych lagów - Guardiola także z nim grał i miał równie wielkie lagi co ja - Kaka oczywiście całą winę zrzuca na moją osobę - chcąc nie chcąc - nie spojrzy na siebie)
ROZMOWE TRZEBA PRZECIĄGAĆ W PRAWO PONIEWAŻ NIE MIEŚCI SIĘ NA EKRANIE!(pod rozmową jest suwak)
 Ja 11:53:44 wmiły panic sie mozna za przeproszeniem... 3 gole stracic na takich kosmicznych lagach ze masakra 11:53:52 laska przychodzi za chwile - nie zdaze zagrac  kaka 11:54:02 to 9;0?;]  Ja 11:54:05 nie? 11:54:11 zagramy to jutro...  kaka 11:54:15 ;]  Ja 11:54:41 i po co się tak szyderczo usmiechasz? Sprawia Ci satysfakcje to, że strzeliłeś mi 3 gole na kosmicznych lagach ?<lol2> 11:54:59 3maj się, do jutra.  kaka 11:55:05 moja wina ze jestes s;aby?;] ja nie mialem az takich lagow lapa  Ja 11:55:45 Ehhh te dzieci dzieci : )) ja jestem słaby? Jakbym byl slaby to byś ze mną wygrywał - a na ostatnich 10 meczów chyba Ci się to nie udało :)) 11:56:03 a to że teraz wygyrywasz 3:0 to nie niczego nie odzwierciedla 11:56:08 3maj się , szkoda gadać.  kaka 11:56:30 lool ;] nom szkoda mi takich dzieci jak ty ktore placza o jr admina a nic nie robia<lol2> 11:56:32 nara  Ja 11:58:39 Twój poziom wypowiedzi jest żenująco niski, jak mnie możesz nazwać dzieckiem skoro mam 19 lat a poziomem inteligencji na pewno nie odstaję od tego przedziału wiekowego? A Ty? ile masz lat? 14? Do wieku nic nie mam, ale Twoje zachowanie jest jeszcze niższe i bardziej żałosne - zachowujesz się jak 10 latek - Ja płaczę o junior admina? A Ty mi dziecko powiedź co zrobiłeś dla tego forum oprócz rozpisywania turniejów? Słuchaj dziecko - tyle co ja zrobiłem dla tego forum - Ty nigdy nie osiągniesz.  kaka 11:59:15 hahahha jakas gowniana grafike co 5 zł nie warta?  Ja 12:00:46 Zrób lepszą młodzieńcze... :) Bo co ty potrafisz - oprócz dziecinnego gadania i rozpisywania turniejów? Przykro stwierdzić... ale nic <pocieszacz>  kaka 12:02:02 ;] 19 lat hhaha to o niczym nie swiadczy widac ze jestes jakis inny  Ja 12:03:09 Sorki młody, ale to nie jest tylko moja opinia, że zachowujesz się jak gówniarz i dziecko neostrady - dużo osób o Tobie mówi - nawet nie zdajesz sobie sprawy : )  kaka 12:03:26 lez na glebie psie nara 12:03:46 baty-;(<lol2>  Ja 12:05:21 Wiesz co jest najśmieszniejsze ? Że te Twoje teksty są tak żalosne , że mnie śmieszą a nie deprymują <lol2> Nie potrafisz przedstawić żadnych logicznych argumentów, tylko wyzywasz jak jakiś młodzieniaszek z podstawówki... sorki z ulicy, bo takie teksty tylko na ulicy są. No chyba, że na wiosce mieszkasz... to idź tam gnój przerzucać - może chociaż z tego będzie pożytek : )) Pozdro  kaka 12:06:27 hahaha jestes tak samo zaqlosny jak ta twoja grafika;] dziwie sie ze jakas dziewczyna chce byc z takim kretynem  Ja 12:07:33 Jak widać chcę : -) Ci chłopcy zostali... <lol2>  kaka 12:08:19 hahaha zal mi cie ;] inteligentny jestes jak malo kto ;] dojade cie jak bura suke przez te 60 min
Pragnę by cała sprawa została rozpatrzona, ponieważ jego zachowanie było karygodne - moje wypowiedzi były tylko i wyłącznie obroną na jego ataki...
Pozdrawiam,
Ceq.
Ten post był edytowany przez Ceq dnia: 20 December 2009 - 13:23

Ten temat jest zamknięty