LIVE Fifa 11
Rozpoczęte przez malpeczka123, Jul 12 2011 14:47
36 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 July 2011 - 20:46
Zwracam się z prośba do Leo może by tak turnieje LIVE wpisywać do tabeli gdzieś godzine przed lub 1 dzień przed wtedy ludzie będą wiedzieć i będzie ich więcej Leo co ty na to??? Również pytam się wszystkich ??
HEHHE
Napisany 12 July 2011 - 21:14
Turnieje LIVE są codziennie (nie wiem jak w święta) o 20:00 odkąd gram na forum, czyli początek stycznia. A czasami moderator pyta się na sb, kto zagra w LIVE (niektórzy nie mają sb, ale to już ich wina) i tak jak pisałem wcześniej, jak jakiś moderator jest i może poprowadzić LIVE to poprowadzi. Nikt ci nie da gwarancji, że jutro LIVE się odbędzie i zagra przynajmniej 8 osób. Jak bedą chętni i np. napiszą na sb lub do jakiegoś moderatora to raczej LIVE się odbędzie.
Ten post był edytowany przez mikimatrix dnia: 12 July 2011 - 21:18
Napisany 12 July 2011 - 21:27
Napisany 13 July 2011 - 13:33
wczoraj odbył sie live o 22 gdzie nagroda bylo doladowanie 10 złoty
Porównajmy live bez nagrody a z nagroda
LIVE O GODZINIE 20:00
-zapisy trwaly 30 minut i zebralo sie 6 chetnch i zostal odwołany
LIVE o 22:00 ( Zasposnorwalem doladowanie )
-14 chetynch zapisali sie bardzo szybko w pierwszych minutach byl kompelet chetnych
Wgd mnie powinien byc ranking miesiaczny lub 2 miesiaczny i najlepsza 3 ktora najwiecej uzbierze pkt ma jakies nagrody
1.VIP + doładowanie 25 zeta
2. Doładowanie 10 zeta
3. Doładowanie 5 zeta
Wtedy wielu graczy bedzie chcialo wygrac live pkt do rankingu sponsorwanego i wtedy zawsze bedzie sie zbieralo komplet o godzinie 20:00 na live punktowanym i nie bedzie problem ze zbieraniem ludzi
Porównajmy live bez nagrody a z nagroda
LIVE O GODZINIE 20:00
-zapisy trwaly 30 minut i zebralo sie 6 chetnch i zostal odwołany
LIVE o 22:00 ( Zasposnorwalem doladowanie )
-14 chetynch zapisali sie bardzo szybko w pierwszych minutach byl kompelet chetnych
Wgd mnie powinien byc ranking miesiaczny lub 2 miesiaczny i najlepsza 3 ktora najwiecej uzbierze pkt ma jakies nagrody
2. Doładowanie 10 zeta
3. Doładowanie 5 zeta
Wtedy wielu graczy bedzie chcialo wygrac live pkt do rankingu sponsorwanego i wtedy zawsze bedzie sie zbieralo komplet o godzinie 20:00 na live punktowanym i nie bedzie problem ze zbieraniem ludzi
Napisany 13 July 2011 - 17:05
tak apropo to ja dzisiaj o 20 mogę zasponsorować doładowanie za 5 zł dla zwycięzcy Live o 20;p
Napisany 13 July 2011 - 19:54
2. Doładowanie 10 zeta
3. Doładowanie 5 zeta
2. Doładowanie 10 zeta
3. Doładowanie 5 zeta
Popieram to Marmi
Co do ilości turniejów LIVE to oczywiście można zwiększyć ich liczbę, ale chyba to nie pociągnie długo.
W żadnej kwestii którą napisał PIRLO się nie zgadzam! Nie rozumiem o co mu chodzi. Pisze nie znając faktów.
Leo zgodził się na nagrodę VIP. I już zaczęły się plotki, że wszyscy będą przychodzić dla nagród. Dlatego osobiście uważam, że bardzo trafny jest pomysł Marmi'ego. To bardzo przyciągnęło by ludzi do LIVE.
Poczekam, poczytam jak dalej rozmowa będzie się toczyć.
Napisany 05 September 2011 - 17:32
Proszę Leo o zamknięcie tej sprawy
HEHHE
Napisany 06 September 2011 - 15:52
Bardzo dobry pomysł , bym grał popołudniowe
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty