A więc tak. Bardzo wiele osób, w tym ja, narzekają że przegrywają przez pecha albo szczęście rywala.
Proponuję więc zrobić turniej w którym będzie grało się bez żadnych asyst, nawet częściowych. Wszystko będzie manualne, podania, strzały, itd.
Umiejętności ponad wszystko. Zero skarg, kłopotów, zrzucania winny na coś, kogoś, itd.
Jedynym problemem jest to, że turniej byłby jedynie dla padów i osób grających na analogach. Wydaje mi się, że da się to przeboleć.
Drużyny były by wybierane przed prowadzącego. Najlepszym rozwiązaniem byłoby podawanie jakie drużyny albo z jakiego zakresu gwiazdkowego.
W turnieju może brać udział 16 i 32 (tylko takie liczby wchodzą w grę) osoby. Żeby dodać troszkę nowości można by zrobić tak że drużyny, które zajęły trzecie miejsce w grupie mierzyłyby się między sobą i wygrana drużyna przechodziłaby dalej. Dodałoby to trochę pikanterii rozgrywce.
Drużyny z pierwszych miejsc byłyby rozstawione i te z drugich miejsc ( ilość zależała by od ilości grup, przy 16 grających byłaby to jedna drużyna, a przy 32 - dwie). Reszta byłaby rozlosowywana. Jest to trochę skomplikowane, ale mogę pomóc w wyliczaniu tego. Dalej leciane byłoby systemem pucharowym.
I to chyba na tyle, wydaje mi się że jest to coś nowego, lecz troszkę skomplikowanego.
Proszę o komentarze!
Ten post był edytowany przez Or1n dnia: 12 July 2011 - 23:03

Ten temat jest zamknięty