Skocz do zawartości

Turniej na ręcznym..

20 odpowiedzi na ten temat

Ankieta: Turniej na ręcznym (24 użytkowników głosowało)

Podoba się ?

1. Tak. (12 głosów [50.00%])

Procent głosów: 50.00%

2. Nie ( dlaczego? - w komentarzu ). (12 głosów [50.00%])

Procent głosów: 50.00%

Czy jest zbyt skomplikowane ?

1. Troszeczkę. (6 głosów [25.00%])

Procent głosów: 25.00%

2. Nie. (18 głosów [75.00%])

Procent głosów: 75.00%

Głosuj

#15 Campos

Amator

• Members
  • Pip
  • 30 postów
  • Numer GG: 39758585
  • Internet:40 Mb/s
  • EA Nick:c_a_m_pos

Napisany 11 December 2011 - 21:19

Zobacz postMusialLIVE, o 16 July 2011 - 23:49 , powiedział:

Nie zbyt imponuje mi taki rodzaj turnieju.

Podbijam.

Witam, jestem świeżak na tym forum ale bardzo podoba mi się pomysł turnieju na manualu. Kiedyś grałem na auto ale ostatnio bardzo podoba mi się granie na manualu.
Proponuję aby nie było oszustw wystarczy stworzyć ligę na manualu i nie będzie problemu, a gry będą rankingowe.
Mógłbym taka ligę stworzyć ale tylko dla konsoli ps3 bo gram tylko na chlebaku :) Pytanie kto tu gra na pecetach, a kto na konsolach przydało by się pod awatarem zamieścić rządek typ platformy na jakiej gramy.

#16 Favvkes

Jr Trampkarz

• Members
  • PipPip
  • 187 postów

Napisany 12 December 2011 - 21:36

Jak dla mnie większej różnicy nie będzie miedzy normalnymi rozgrywkami a tymi, po za jedną odmiennością - będzie męczący.
Jak wiadomo dla większosci z nas ważne jest to żeby się dobrze bawić i nie zawracać sobie szanownych czterech liter jakimś sprawdzaniem,zmienianiem, tworzeniem czegokolwiek itp. Strata czasu.

NIE

Ten post był edytowany przez Favvkes dnia: 12 December 2011 - 21:39

#17 Campos

Amator

• Members
  • Pip
  • 30 postów

Napisany 27 December 2011 - 22:26

Co ch

Zobacz postFavvkes, o 12 December 2011 - 21:36 , powiedział:

Jak dla mnie większej różnicy nie będzie miedzy normalnymi rozgrywkami a tymi, po za jedną odmiennością - będzie męczący.
Jak wiadomo dla większosci z nas ważne jest to żeby się dobrze bawić i nie zawracać sobie szanownych czterech liter jakimś sprawdzaniem,zmienianiem, tworzeniem czegokolwiek itp. Strata czasu.

NIE

Ale czym Ty chcesz się męczyć? Przecież to jest normalna gra tylko bez asyst. Nic nie trzeba sprawdzać bo jak ustawi się ligę w FIFIE to od razu zaznaczasz, że gra się tylko na ustawieniach manualnych i nie dasz rady tego zmienić podczas ani przed meczem. Nie rozumiem takiego podejścia. Strata czasu? Tyle samo musisz poświęcić czasu jak chcesz zorganizować turniej dla ustawień automatycznych.
Pytanie czy koledzy, którzy są na nie zagrali kiedykolwiek na manualach? Jeżeli tak ale był to jeden mecz to nie dziwię się Waszej niechęci bo po 1 meczu to ja też byłem mega zniesmaczony ale jak się wkręciłem to na prawdę gra zaczeła sprawiać mi większą frajdę :) Jest to tylko moja indywidualna opinia :) Oczywiście każdy gra tak jak lubi ja na szczęście lubię na auto (choć nie wszystko bo dośrodkowania mam na semi auto) i na manualu :)
Uwierz mi, że na manualach jest też przednia zabawa :)
Pozdro!

#18 Anders Jacobsen

....amaterasu....

• Mod
  • 3526 postów
  • Numer GG: 18278195
  • Klan:Fc Kośminek

Napisany 27 December 2011 - 22:27

Zagraj na klawiaturze na manualu to pogadamy.

#19 Campos

Amator

• Members
  • Pip
  • 30 postów

Napisany 27 December 2011 - 22:28

Widzę, że 12 osób w ankiecie jest na tak. Tak więc pytanie kto jest chętny?! Z chęcią zorganizuję taką ligę na manualach tylko muszę mięć chętnych proszę pisać tutaj albo może do mnie na priv lub gg choć tam bardzo mało jestem dostępny.
Pozdro!

#20 Campos

Amator

• Members
  • Pip
  • 30 postów

Napisany 27 December 2011 - 22:30

Zobacz postAnders Jacobsen, o 27 December 2011 - 22:27 , powiedział:

Zagraj na klawiaturze na manualu to pogadamy.

No to już jest inna gadka ja myślę cały czas o grze na konsoli o czym wspomniałem już w moim pierwszym wpisie :) Nie wiem jak się gra na klawie więc się nie wypowiadam moja opinia dotyczy tylko PS3 :) Tak wiec kto chętny na ligę manual na ps3 to zapraszam.

#21 Human™

Liryczny Morderca ™

• Mod
  • 4501 postów
  • Numer GG: 34563240
  • Internet:20 MB/s
  • EA Nick:HumanFP

Napisany 28 December 2011 - 05:00

Widzę, że 12 osób w ankiecie jest na tak. Tak więc pytanie kto jest chętny?! Z chęcią zorganizuję taką ligę na manualach tylko muszę mięć chętnych proszę pisać tutaj albo może do mnie na priv lub gg choć tam bardzo mało jestem dostępny.
Pozdro!

Nie zorganizujesz nic bo tutaj nie masz takiego uprawnienia. Nie będzie żadnego turnieju na manualu. Temat nie cieszy się zainteresowaniem więc można go zamknąć.

Ten post był edytowany przez Human™ dnia: 28 December 2011 - 05:01

"Są dwie wspaniałe drużyny w Liverpoolu: Liverpool i rezerwy Liverpoolu." (Bill Shankly)

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników