Co ch
Favvkes, o 12 December 2011 - 21:36 , powiedział:
Jak dla mnie większej różnicy nie będzie miedzy normalnymi rozgrywkami a tymi, po za jedną odmiennością - będzie męczący.
Jak wiadomo dla większosci z nas ważne jest to żeby się dobrze bawić i nie zawracać sobie szanownych czterech liter jakimś sprawdzaniem,zmienianiem, tworzeniem czegokolwiek itp. Strata czasu.
NIE
Ale czym Ty chcesz się męczyć? Przecież to jest normalna gra tylko bez asyst. Nic nie trzeba sprawdzać bo jak ustawi się ligę w FIFIE to od razu zaznaczasz, że gra się tylko na ustawieniach manualnych i nie dasz rady tego zmienić podczas ani przed meczem. Nie rozumiem takiego podejścia. Strata czasu? Tyle samo musisz poświęcić czasu jak chcesz zorganizować turniej dla ustawień automatycznych.
Pytanie czy koledzy, którzy są na nie zagrali kiedykolwiek na manualach? Jeżeli tak ale był to jeden mecz to nie dziwię się Waszej niechęci bo po 1 meczu to ja też byłem mega zniesmaczony ale jak się wkręciłem to na prawdę gra zaczeła sprawiać mi większą frajdę

Jest to tylko moja indywidualna opinia

Oczywiście każdy gra tak jak lubi ja na szczęście lubię na auto (choć nie wszystko bo dośrodkowania mam na semi auto) i na manualu

Uwierz mi, że na manualach jest też przednia zabawa

Pozdro!