Skocz do zawartości

Sezon Pojedynków

100 odpowiedzi na ten temat

#99 Venom

Amator

• Members
  • Pip
  • 56 postów
  • Numer GG: 26285329
  • Internet:6mb
  • EA Nick:Venomek22

Napisany 27 February 2012 - 10:43

Liverpool 0 - 3 Borussia M'gladbach Glenn-Borusse [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 0 - 3 Fulham SimBa_MasTeR [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 3 - 0 Bayer 04 Leverkusen dogge15 [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 0 - 3 Liverpool Islam_Gaunov [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 3 - 3 Atlético de Madrid zlenzmenz92 [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 5 - 0 Borussia Dortmund Maubau8 [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 0 - 3 Bayern München BallZauberer13 [EA SPORTS Season Ticket subscriber]
Liverpool 0 - 3 Milan ALE86 [EA SPORTS Season Ticket subscriber]

"jade" ? :D hihih
zaczerpniete od kolegi Adm100 z profilu ea;]

Ten post był edytowany przez Venom dnia: 27 February 2012 - 10:44

#100 krzychu0483

Amator

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Numer GG: 6538171
  • Internet:50mb
  • EA Nick:krzychu0483

Napisany 28 February 2012 - 12:54

Witam wszystkich forumowiczów! :) Gram w fifa12 już od ładnych paru miesięcy, w sezonie pojedynków skaczę między 4 a 6 ligą (wyżej jeszcze nigdy nie udało mi się wskoczyć ;)) Przeważnie gram Interem,... ale mniejsza z tym. Mam do Was dwa pytanka:
1. Jak rozwiązać problem z tymi cholernymi disconnectami? :/ U mnie to tak wygląda, jak bym podczas gry wyszedł do pulpitu klawiszami Alt+Tab. Oczywiście po powrocie do gry połączenie jest już zerwane i oczywiście na moją niekorzyść :/ W innych przypadkach (jak połączenie zostanie zerwane bez wychodzenia do pulpitu) zdobywam 3 pkt, albo nic, jakby w ogóle meczu nie było. Zamiast tych darmowych punktów wolałbym normalnie mecz dokończyć niż się wkurzać...
2. Kolejna sprawa... Powiedzcie czy istnieje możliwość zapisania składu i formacji ustalonej przeze mnie na wszystkie mecze w sezonie pojedynków? Denerwuje mnie ustawianie tego wszystkiego co spotkanie. Jakby tego było mało, wszystko zawsze się resetuje, jak połączenie zostanie zerwane tuż przed meczem... i na następny mecz od nowa wszycho ustawiać.... :/ Z góry dzięki i pozdro

#101 komornik13

Amator

• Members
  • Pip
  • 13 postów
  • Numer GG: 13378052
  • Internet:2mb
  • EA Nick:komornik13

Napisany 01 March 2012 - 09:09

Tak to jest już chyba zaprogramowane że jak zminimaluzujesz gre to przegrywasz, też to zauważyłem, czasem nawet w pucharze EA się przydaję bo jak już wiesz że przegrasz to szybciej wyjść do menu, a składów raczej nieda się zapisać.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników