Fifa 12 - Kariera
proszę o wstawianie swoich karier ![]()
Fifa 12 - Kariera
Napisany 20 November 2011 - 13:30
Napisany 20 November 2011 - 14:03
Moją kariere w fifa 12 postanowiłem zacząc od najniższej klasy rozgrywkowej w fifa 12 a mianowicie NPOWER 2..
Szukalem odpowiednio długo czym by to zagrac, i postanowiłem objąć klub z Southend United.
Mój poziom gry: Zawodowiec / poziom zarządu: najwyższy
Na razie po 5 kolejkach jestem liderem 4 ligi angielskiej
w League Cup, w 1 rundzie odstawiłem z kwitkiem Blackpool po rzutach karnych 4-2
niestety już w 2 rundzie nie sprostałem drużynie Bartosza Białkowskiego Southampton (1-2)
Pozostala mi jeszcze liga, J. Paint Trophy oraz F.A Cup
w tym okienku transferowym udało mi się zakupić paru graczy z
wolnego transferu i kilku na krótkie/długie wypożyczenie.
Niestety ale musisałem sprzedac swoją wirtualna gwiazde (71 skill), gdyz zarzad dał mi odgórny rozkaz i zostal sprzedany do Wolverhampton za sume
2 800 000 euro
a o to moja pierwsza 11, jak widac moja gwiazda jest piłkarz wypożyczony z PSG Bahebeck
stawiam w tym zespole na młodzież i moim skauci wyszukuja mi nieoszlifowane diamenty w Anglii i Polsce
Moim celem oraz zarzadu to awans do 3 ligi, mam nadzieje ze się mi to uda
Ten post był edytowany przez ebi03 dnia: 20 November 2011 - 14:04
Napisany 25 November 2011 - 13:07
Aktualnie gram drugi sezon po awansie z League 2 do League 1. Walka o awans była zacięta jednak przy samej mecie, dzięki kilku wygranym meczom z rzędu, udało się wyprzedzić lidera i zgarnąć 1 miejsce. Po sezonie sprzedałem wszystkich starszych zawodników i zainwestowałem w młodych ze szkółki juniorskiej i z wolnych transferów.
Aktualny sezon rozpocząłem z wysokiego C. 8 wygranych z rzędu. Jednak teraz nadeszły cięzkie czasy: 3 kontuzje kluczowych graczy i mecze 2 razy w tygodniu. Przez co zgarnąłem tylko 5 pkt na 15 możliwych i spadłem na 3 miejsce.
Tabela
Skład
Poziom gry: Zawodowiec
Poziom zarzadu: Legendarny
Gram aktualnie obroną taktyczną. Świetny system
Napisany 05 December 2011 - 22:00
Będę przedstawiaj wyjściowe 11-stki sezonu, tabele ligowe i tabele strzelców. Znajdziecie również informacje o moich zdobyczach trenerskich. Nie zabraknie wiadomości na temat transferów. Pojawią się także cykle: "Ciekawostka sezonu" oraz "Porażka sezonu".
SEZON 2011/2012
SEZON 2012/2013
SEZON 2013/2014
SEZON 2014/2015
SEZON 2015/2016
Ten post był edytowany przez MusialLIVE dnia: 20 April 2012 - 14:27
Napisany 06 December 2011 - 15:25
Napisany 25 December 2011 - 13:57
KKS LECH POZNAŃ
Klub: Lech Poznań
Budżet: 775812 EURO
Sezon: 2 sezon, początek
Platforma: PC
Poziom trudności: Zawodowiec/zawodowiec
Właśnie ukończyłem 1 sezon. Zostałem mistrzem Polski z niemałymi problemami. Do samego końca warzyły się losy najwyższego stopnia podium. O pierwsze miejsce walczyli Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków oraz Śląsk Wrocław. Przewagą jednego punktu udało mi się zdobyć mistrzostwo. Na drugim i trzecim miejscu uplasowały się kolejno Wisła Kraków i Legia Warszawa - te dwa zespoły dzieliła tylko różnica bramkowa.
Pierwsza 11 (pierwszy sezon)

Pierwsza 11 (drugi sezon)

Rezerwy:
- Bruma (64)
- Możdżeń (63)
- Bittencourt (67)
- Ubiparip (67)
- Kiełb (66)
Stopniowo do drużyny wprowadzani są Bittencourt i Kiełb, ponieważ są nowi w zespole (Kiełb wypożyczenie). Ponieważ kontuzje odnieśli Rudnevs i Wilk grają za nich kolejno Ubiparip (wtedy na ławkę Ślusarski) i Kiełb (wtedy na ławkę Drewniak). Jednym z najlepszych moich graczy jest Rudnevs, Arboleda oraz Injac. Ten ostatni zdobył kilka ładnych bramek z poza 16. metra. Arboleda jest świetny fizycznie. Wygrywa prawie wszystkie walki powietrzne, oraz stosuje intensywny pressing, co sobie bardzo cenię. Rudnevs to tzw. lis pola karnego. Zawsze jest w dobrym miejscu i czasie. Świetnie gra także Ubiparip, który często strzela po wejściu z ławki rezerwowych. Bittencourt to mój nowy zakup, z tego okienka transferowego. Dotychczas dobrze się sprawuje, dlatego myślę, że wkrótce wygryzie ze składu Murawskiego.
Transfery:
1 sezon:
- BRAMKARZ Bieszczad - wypożyczenie
- NAPASTNIK Bereszyński -wypożyczenie
- POMOCNIK Golla - wypożyczenie
- OBROŃCA Đurđević - sprzedany. 35000 euro
- POMOCNIK Štilić - sprzedany. 7500000 euro
- BRAMKARZ Kotorowski - sprzedany. 100000 euro
- BRAMKARZ Burić - sprzedany. 425000 euro
- NAPASTNIK Mikołajczak - sprzedany. 120000 euro
- OBROŃCA Gancarczyk - sprzedany. 200000 euro
- POMOCNIK Maicosuel - kupiony. 9000000 euro
2 sezon:
- POMOCNIK Bittencourt - kupiony. 2312000 euro
- BRAMKARZ Smith - kupiony. gratis
Wrócili z wypożyczenia:
- Nowak
- Kiełb
- Bieszczad
- Golla
- Bereszyński
Ten post był edytowany przez cyngiel dnia: 25 December 2011 - 13:58
Napisany 15 February 2012 - 18:03

Klub: Tottenham Hotspur
Sezon: 3 - 30 październik
Budżet: 33.5mln euro
Poziom gry/zarządu: klasa światowa/zawodowiec
Pierwsza 11:

Reszta Składu:

+ Rhodes - kupiony w 3 sezonie
- Bentlay sprzedany
Sezon 1:
Sezon mogę zaliczyć do udany w F.A Cup, League Cup i BPL (6 miejsce) ale w LE kompletna porażka odpadłem już w fazie grupowej. Przegrałem dopiero w finale F.A Cup 2:0 z Chelsea. League Cup wygrałem 2:1 z West Ham. Najskuteczniejszym moim graczem był Ari zdobył łącznie w wszystkich meczach 21 goli.
Transfery:
Przybyli:
Podolski - z FC Koln - wypożyczenie z możliwością kupna za 22mln €(kupiłem go w 2 sezonie)
Ari - Spartak Moskva - za 15mln €
Odeszli:
Pavlyuchenko - do Fullham Londyn - za 4.8mln euro
Modrić - do Interu Mediolan - za 31mln euro - zarząd sprzedał go.
oraz wypożyczyłem młodych grajków.
Sezon 2:
W BPL zająłem 5 miejsce o które walczyłem do końca do ostatniej kolejki z Manchesterem City. W F.A Cup odpadłem w 4 rundzie przegrałem Chelsea, a w League Cup odpadłem w Półfinale po przegranym meczu z Evertonem, w obydwóch pucharach grały rezerwy. Najlepszym strzelcem mojej drużyny został Ari który łącznie zdobył 24 goli i został wice-liderem BPL z 17-stoma golami, ale według mnie najlepszym zawodnikiem mojej drużyny był Lennon i Romero który łącznie miał 18 czystych kont. W LE odpadłem w ćwierćfinale przegrałem Juventusem, liczyłem na półfinał a tutaj, ale i tak jestem zadowolony. Pozytywnie mnie zaskoczył też Joe Cole i Defoe którzy rozegrali dobry sezon
Transfery:
Przybyli:
Romero - z Sampdoria - za 15.5mln €
J. Cole - z Liverpoolu - za 14mln € - mimo starego wieku znakomicie grał, był na liście transferowej dlatego go zakupiłem
Dede - z Vasco da Gama - za 13mln € Rhodes
Odeszli:
Huddlestone - do Boltonu - za 11.5mln €
King - do Liverpoolu - za 4.3mln €
oraz wypożyczyłem młodych grajków.
Tabela BPL skończonego sezonu 2:

Tabela LE faza grupowa 2 Sezon:

Sezon 3:
W BPL zajmuję obecnie 6 pozycję z 19 pkt (11 meczy), a strata do lidera Chelsea wynosi 9 pkt więc na razie sezon układa się pomyślnie. W LE jest 2, mam 5 pkt po 3 meczach, strata do lidera grupy wynosi tylko 1pkt a przewaga na 3 miejscem wynosi 3 pkt. Grupa moja składa się z HSV Hamburg, FC Zurych, Salzburg. Liczę na awans do następnej rundy i jak dobrze pójdzie to minimum na półfinał.
Transfery:
Przybyli:
Rhodes - Napastnik - za 5.5mln euro z nie wiem ;p
Odeszli:
Bentley - Prawy pomocnik - za 6mln euro do Blackburn
oraz wypożyczyłem młodych...
Oceniajcie, komentujcie i doradzajcie kogo kupić/sprzedać(realne ;p)
Potrzebuje rezerwowego bramkarza, młodego, rozwojowego,
taniego, najlepiej anglik do 22lat.
Ten post był edytowany przez Biesiu2 dnia: 15 February 2012 - 18:11
Napisany 15 February 2012 - 18:11
Napisany 15 February 2012 - 18:14
wpuszczam, największe talenty u mnie wg. mnie to Livermore, Bostock, Dos Santos, ten skład co podałem to skład w którym zazwyczaj wychodzę, ale daje dużo grać rezerwowym (cały F.A Cup i League Cup to rezerwy grają wpuszczam ich także w BPL i LE)
Napisany 15 February 2012 - 21:31
Napisany 15 February 2012 - 22:53
Napisany 19 February 2012 - 13:40
Klub: Liverpool F. C.
Sezon: 1 - 3 grudnia
Budżet: 3mln euro
Poziom gry/zarządu: zawodowiec/zawodowiec
Pierwsza 11:
http://c.wrzuta.pl/w...01e3d2c4f40c7f5
Ławka:
http://c.wrzuta.pl/w...e4f40c7f6/lewka
Reszta składu:
http://c.wrzuta.pl/w...40c735/rezewrwa
Sezon 1:
Sezon źle zacząłem od porażek w tym w League Cup Porażka 0:1 z Scunthorpe United F.C.
Lecz ostatnio zacząłem wygrywać i piąć się w górę Chelsea F.C(3:1) i Manchester City (5:4)
(Gerrard jest na rezerwie ponieważ ma kontuzje zwykle gra na środku z Adamem)
Transfery:
Przybyli:
Podolski - z FC Koln - za 20mln €
Doumbia - CSKA Mowskwa - za 23mln €
Pablo - Atlético Paranaense - Wypożyczenie
Odeszli:
Carroll - Malaga CF - za 22,5mln euro
Bellamy - AS Roma - Wypożyczenie
Ten post był edytowany przez Adm100 dnia: 19 February 2012 - 13:41
Napisany 19 February 2012 - 14:26
Napisany 19 February 2012 - 14:30
jak doumbia wypości piłkę to już jest sam ,chociaż ma także znakomite podkręcenie
tylko on strzela u mnie gole
Ten post był edytowany przez Adm100 dnia: 19 February 2012 - 14:31
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników