Skocz do zawartości

Dziwny bład w originie z fifą 12

1 odpowiedzi na ten temat

#1 Gori

Amator

• Members
  • Pip
  • 1 postów

Napisany 20 November 2011 - 19:01

po miesiącu od kupienia klucza na allegro i normalnym graniu online utracilem nagle fife 12 w origin (zniknęla orgin jej nie wykrywa) program rząda klucza od gry i8 gdy go wpisuje to pisze ze klucz wykorzystano chociaz fify nie ma w originie...
Coś tam pokombinowalem i wyszedl mi jakis blad w originie zamiast fify.
Orginalny tekst błędu:
This game entitlement is mapped to a 1102 test code. Entitlements mapped to 1102 codes are prevented from content downloads even after the release date. To download this game, disable this entitlement and redeem a retail code for the same game, or include a download path override in the EACore.ini file.
Spolszczony tekst błędu:
Uprawnienie to gra jest podłączony do 1102 kod testowy. Uprawnienia przypisane do 1102kodów uniemożliwia się pliki do pobrania zawartości nawet po dacie wydania. Aby pobrać tę grę, wyłączyć z tego uprawnienia i zrealizować detalicznych kodu dla samej gry, lub dołączyć do pobrania zmienić ścieżkę w pliku EACore.ini.
EA203101A0X11TEST
Proszę HELP ME nie wiem co zrobić!!

http://kwejk.pl/obrazek/672034

Załączone pliki

Ten post był edytowany przez Gori dnia: 20 November 2011 - 21:26

#2 Paczek1811

Amator

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Numer GG: 22837205
  • Internet:2MB
  • EA Nick:Paczek1811

Napisany 08 February 2012 - 16:10

Zobacz postGori, o 20 November 2011 - 19:01 , powiedział:

po miesiącu od kupienia klucza na allegro i normalnym graniu online utracilem nagle fife 12 w origin (zniknęla orgin jej nie wykrywa) program rząda klucza od gry i8 gdy go wpisuje to pisze ze klucz wykorzystano chociaz fify nie ma w originie...
Coś tam pokombinowalem i wyszedl mi jakis blad w originie zamiast fify.
Orginalny tekst błędu:
This game entitlement is mapped to a 1102 test code. Entitlements mapped to 1102 codes are prevented from content downloads even after the release date. To download this game, disable this entitlement and redeem a retail code for the same game, or include a download path override in the EACore.ini file.
Spolszczony tekst błędu:
Uprawnienie to gra jest podłączony do 1102 kod testowy. Uprawnienia przypisane do 1102kodów uniemożliwia się pliki do pobrania zawartości nawet po dacie wydania. Aby pobrać tę grę, wyłączyć z tego uprawnienia i zrealizować detalicznych kodu dla samej gry, lub dołączyć do pobrania zmienić ścieżkę w pliku EACore.ini.
EA203101A0X11TEST
Proszę HELP ME nie wiem co zrobić!!

http://kwejk.pl/obrazek/672034

też mam ten sam kłopot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników