Siemka, otóż grałem sobie w fife pad działał, po 2 godzinkach znowu chcialem zagrac a tu pad nie dziala. mialem juz taka sytuacje, dalem pada na gwarancje do logitecha i zrobili ze dziala, piszac: "Przeprowadzono proces synchronizacji, który użytkownik może wykonać własnoręcznie za pomocą oprogramowania producenta." tylko moje pytanie brzmi jak ja mam to zrobic ? nic nie napisali, zadnej wskazowki tylko swiruja ze sam moge sobie to zrobic. Pad to Logitech cordless rumblepad 2 i moze tkos z was wie jak zrobic ten proces synchronizacji bo mnie juz to zaczyna wkur.... bo szukama jak to zrobic i nic nie znajduje. pobralem najnowsze sterowniki, logitech profiler ale tam nic nie ma zbytnio jak tego zrobic. Moze ktos wie ? czekam na rady. pozdro
Pad przestal dzialac
Rozpoczęte przez Rafael102, Nov 26 2011 22:35
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 November 2011 - 22:35
Napisany 26 November 2011 - 22:38
Wydaje mi się że znalazłem rozwiązanie twojego problemu :
Podłączam nadajnik do USB. Musi być przyciśnięty włącznik na nim.
Przytrzymując dwa przyciski na padzie wkładam baterie.
Dioda na nadajniku zaczyna wolniej pulsować.
Włącza się wibra na padzie i następuje kalibracja pada.
I to wszystko
Z tego co sie dowiedziałem to synchronizacja to nie sterowniki, a właśnie kombinacja przycisków
Podłączam nadajnik do USB. Musi być przyciśnięty włącznik na nim.
Przytrzymując dwa przyciski na padzie wkładam baterie.
Dioda na nadajniku zaczyna wolniej pulsować.
Włącza się wibra na padzie i następuje kalibracja pada.
I to wszystko
Z tego co sie dowiedziałem to synchronizacja to nie sterowniki, a właśnie kombinacja przycisków
Ten post był edytowany przez Szefer dnia: 26 November 2011 - 22:40
Napisany 26 November 2011 - 23:18
ok chodzi wyjalem jedna baterie i przytrzymalem przyciski 5 i 7 lub 6 i 8 juz nie pamietam, wlozylem baterie i dziala na szczescie
Napisany 26 November 2011 - 23:48
No widzisz
A mówiłeś że nic nie było na necie
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników