Albo mi sie wydaje albo wieksze lagi grajac online mialem grajac na Najwyzszych detalach grafiki i MSAA, zmniejszylem i jakos szybciej lata wszystko lecz tak malo realistycznie sie wydaje, net mam 2mb, kompa slabego nie mam, a lagi na full byly tylko na online... A jak wy gracie?? na full detalach czy low?
Ustawienia grafiki w fifie podczas meczow online...
Rozpoczęte przez Venom, Jan 26 2012 10:52
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 January 2012 - 10:52
Napisany 26 January 2012 - 16:31
Ja na full detalach i zero laggów 
Jeżeli ty je masz to twój komputer spełnia tylko minimalne wymagania a z zalecanymi pewnie już jest gorzej...
(Problem może tkwić tylko w samej karcie graficznej, często tak jest)
Jeżeli ty je masz to twój komputer spełnia tylko minimalne wymagania a z zalecanymi pewnie już jest gorzej...
(Problem może tkwić tylko w samej karcie graficznej, często tak jest)
Napisany 26 January 2012 - 17:35
Ja mam na średnich detalach. Miałem na najwyższych i nie lagowało. teraz też nie laguje, tylko czasami ale to dlatego, że net chodzi w kratkę czasami. TP niestety lubi sobie czasami jaja robić. ; / a neta mam tylko 1 mb.
i przeważnie chodzi elegancko.
i przeważnie chodzi elegancko.
FC Bayern! Mehr als ein Verein!
Napisany 27 January 2012 - 00:41
ja mam kompa ze na max moge grac... 4gb ram ddr 3 1333Mhz, proc Intel C2D E8400 2x 3.0 GHz 6M cache, grafa GeForce 9800 GT 1024 MB, net 2 mb wiec nie powinno byc problemow prawda??
Napisany 28 February 2012 - 15:47
Zero problemów. Zmień sterowniki w karcie graficznej jeśli masz stare lub wgrywane z płytki (ze strony www.nvidia.com) lub "posprzątaj" system.
Pytanie też jaki masz internet (radiówka) i przez kogo dostarczany (bezpośrednio od usługodawcy czy może dzielony z kilkoma osobami).
Możesz sprawdzić parametry łącza w następujący sposób:
Jeśli masz XP to klikasz "start" -> "uruchom" ->wpisujesz cmd. Wyskoczyło czarne okienko i wpisujesz:
ping wp.pl -t
Jeśli masz Viste lub 7 to klikasz "start" -> w polu "wyszukaj programy i pliki" ->wpisujesz cmd. Wyskoczyło czarne okienko i wpisujesz:
ping wp.pl -t
Pojawi Ci się lista z parametrami:
Pytanie też jaki masz internet (radiówka) i przez kogo dostarczany (bezpośrednio od usługodawcy czy może dzielony z kilkoma osobami).
Możesz sprawdzić parametry łącza w następujący sposób:
Jeśli masz XP to klikasz "start" -> "uruchom" ->wpisujesz cmd. Wyskoczyło czarne okienko i wpisujesz:
ping wp.pl -t
Jeśli masz Viste lub 7 to klikasz "start" -> w polu "wyszukaj programy i pliki" ->wpisujesz cmd. Wyskoczyło czarne okienko i wpisujesz:
ping wp.pl -t
Pojawi Ci się lista z parametrami:
http://speedy.sh/kx5tv/lacze.jpgJeżeli parametr czas (czas w ms) Ci skacze to znaczy że masz niestabilne łącze lub nawet gubisz pakiety (zerwanie łącza). Czym niższy wynik tym lepsza jakość łącza.
Ten post był edytowany przez koziolek10 dnia: 28 February 2012 - 16:05
Origin: koziolek10
Pad PS3 + Bluetooth
Pad PS3 + Bluetooth
Napisany 28 February 2012 - 22:52
czas ms 39 ciagle wiec nie net :(
Napisany 16 March 2012 - 16:47
wskazówka:)
aby otworzyć okno uruchamiania (bez znaczenia czy to XP czy Vista) można przycisnąć lewy klawisz "windows" i "R" jednocześnie:)
aby otworzyć okno uruchamiania (bez znaczenia czy to XP czy Vista) można przycisnąć lewy klawisz "windows" i "R" jednocześnie:)
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników